Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Legendarni Špilovi II

Šta da Weevil nikada nije bacio Yugijeve Egzodija krate sa broda? Da li postoji način da Kaiba izgubi od Džoija? Da li Džoji može da pobedi sve 3 Egipatske karte bogova kao što je Yugi uradio? Sa Legendarnim Špilovima II, igrači i fanovi prvog crtaća mogu da ispobaju ove alternativne scanarije do mile volje! Takođe u ovim špilovima se nalaze karte koje će poboljšati špil svakog igrača bez obzira na to dali je početnik ili veteran!

"Egzodija Uništi!" Reči sa kojima se završio Yugijev prvi duel u originalnom crtaću su sada samo početak u Legendarnim Špilovima II! Legendarni Špilovi II prate put Yugija, Kaibe i Dzoija kroz Kraljevstvo Dvoboja do Grada Borbe i dalje, sa tri jedinstvena Špila koji vam daju da upotrebite njihove najmoćnije taktike!

Svaka kutija Legendarnog Špila II sadrži:
Špil od 43 karte baziran na Yugiju i nezaustavljivom Egzodiji, Zabranjenom (nije stvarno zabranjen u igri samo se tako ZOVE). Prvi put posle 8 godina, potpuno nove karte pomažu da sastavite pet delova Egzodije!  Špil takođe sadrži sve 3 igrive verzije egipatskih bogova dostupne po prvi put na jednom mestu!

  

Špil od 43 karte baziran na Kaibi i njegoj legendarnoj mašini uništenja, Plavookom Belom Zmaju! Za Seta Kaibu, moć je uvek ono što stvari čini dobrim, tako da je njegov špil napunjem moćnim čudovištima i razornim kartama Magije i Zamke!

  

Špil od 43 karte baziran Džoiju u njegovom svirepom Paklenom Zmaju! Niko nije više napredovao kao Majstor Duela i kao osoba tokom originalne serije kao Džoji, tako da njegov špil uključuje karte koje rastu i manjeju se iz poteza u potez kao što su Red-Eyes Black Flare Dragon i Red-Eyes Archfiend of Lightning.

  

3 potpuno nove Secret Rare karte koje znatno poboljšavaju Špilove napravljene oko Marčnog Čarobnjaka i Mračne Čarobnice: Eternal Soul, Dark Burning Attack i Dark Burning Magic.

  

3 Ultra Rare Token Karte. Svaka prikazuje jedog od tri legendarna Majstora Duela iz originalnog crtaća sa njihovim glavnim čudovištem.

Svaki Legendarni Špil II sadrži ukupno 132 karte:
3x43 karte iz Špilova- Svaki špil se sastoji od 40 Common karata i 3 Ultra Rare karte
3 Secret Rare karte
3 Ultra Rare karte