Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

7 Wonders Duel na Srpskom Jeziku

Cena: 3 600 RSD

Na dosta načina 7 Wonders Duel podseća na prvu društvenu igru 7 Wonders pošto kroz tri razdoblja igrači nabavljaju karte koje daju resurse ili unapređuju svoju vojsku ili razvoj nauke kako bi unapredili civilizaciju i sagradili svetska čuda.

Ono što je drugačije u 7 Wonders Duel-u je to, kao što naziv društvene igre i kaže, igra se uvek igra u dva igrača.  Kao i u originalnoj verziji, sve karte koje nabavite mogu da se sagrade, odbace za novčiće ili iskoriste za pravljenje čuda.

Oba igrača počinju sa 4 karte čuda, a konstrukcija jednog daje igraču specijalne sposobnosti. Samo 7 čuda mogu da se sagrade, tako da ih neće nestati ni jednom igraču.
Igrači mogu da kupuju resurse u banci ili da ih dobiju od karata u igri. Kako budete nabavljali određeni resurs, cena tog resursa će rasti za protivnika, ovo predstavlja dominaciju u određenom polju igre.

Igrač može da pobedi 7 Wonders Duel na jedan od tri načina: svaki put kada nabavite vojnu kartu, pomerate vojni marker ka protivnikovom glavnom gradu ,što vam daje bonuse na određenim pozicijama. Ako stignete do protivnikovog glavnog grada, pobedili se u  igri.
Takođe ako dobijete bilo kojih šest od sedam različitih naučnih simbola, dostigli ste naučnu dominaciju u pobedili u igri.
Ako se ni jedna od ovih situacija ne dogodi onda igrač sa najviše poena pobeđuje u ovoj društvenoj igri za dva igrača.
Igra je jezički nezavisna.

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: