Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Age of War

Cena: 2 200 RSD

Ovo je vreme rata i sukoba u feudalnom Japanu. Linija careva je oslabila, a sitni vojni zapovjednici otvoreno napadaju i pljačkaju susedne klanove. Sa svakom bitkom, klanovi se udaljavaju, a ujedinjenje je samo udaljeno sećanje u srcima ljudi.
Da bi se klanovi još jednom ujedinili, jedan vođa se mora uzdići iznad ostalih. Hoće te li taj vođa biti bas vi? Age of War je brza društvena igra osvajanja. Na početku igre postave se četrnaest karata, na kojima se nalazi zamak i simboli potrebni da osvojite taj zamak, simboli su razdvojeni u linije odbrane. Svaki zamak pripada klanu, neki klanovi imaju samo jedan zamak dok drugi imaju čak do četiri zamka.

Igrač započinje potez bacajući sedam kockica. Kockice prikazuju strelce, konjicu, daimyo (generala) i pešadiju. Zamak ima više linije odbrane a vaš cilj je da ih prođete sve u istom potezu. Linije odbrane prolazite jednu po jednu ako dobijete pravi rezultat kockica, ali ako niste sakupili potrebne trupe gubite jednu kockicu i ponovo bacate. Svaki zamak vredi određeni broj poena. Možete osvajati zamkove drugih igrača. Ako igrač kontroliše sve zamkove jednog klana, ti zamkovi su sigurni i drugi igrači više ne mogu da ih osvoje. Takođe ti zamkovi vrede više poena pošto ste ujedinili klan i ojačali svoju poziciju u Japanu. Kada je poslednji zamak osvojen, igrači sabiraju poene. Pobednik je igrač sa najviše poena.

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: