Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

  • User warning: The following module is missing from the file system: page_title. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Axis & Allies: 1942

Cena: 8 400 RSD

Proleće je 1942, i svet je u ratu. Pet glavnih sila se bori za vlast: Nemačka i Japan su usmerene protiv velikog saveza Ujedinjenog Kraljevstva, Sovjetskog Saveza i Sjedinjenih Država.

Kontrolišući jednu od sila Osovine ili saveznika, igrači komanduju vojnim snagama svoje zemlje i njenom ratnom ekonomijom, sa šansom da planiraju napade, šalju snage u tešku teritoriju i rešavaju sukobe.
Pobeda će ići na stranu koja osvaja svoje protivnike na polju borbe i oslobadja ili zauzima najveće gradove svijeta. Promenite tok istorije za nekoliko kratkih sati!
Drugo izdanje "Axis & Allies: 1942" sadrži proširenu ploču za igru, promjenu u postavu jedinice, pet novih skulptura (artiljerija u Velikoj Britaniji, jedinice podmornica i razarača, nemačka artiljerija, ruska podmornica i protivavionska artiljerija).

Pokažite da ste briljantne vojne strategije tako što planirate svoje napade, rasporedjujući svoje snage na teškim teritorijama i rješavajući sukobe.
Pobeda ide na stranu koja osvaji i pobedi svoje protivnike u ovom ratu! Kao ioslobadjene ili zauzimanje najvećih gradova sveta.
Topla preporuke za svakog ljubitelja ratnih igara.

Predlažemo i ove igre