Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Axis & Allies: 1942

Cena: 8 400 RSD

Proleće je 1942, i svet je u ratu. Pet glavnih sila se bori za vlast: Nemačka i Japan su usmerene protiv velikog saveza Ujedinjenog Kraljevstva, Sovjetskog Saveza i Sjedinjenih Država.

Kontrolišući jednu od sila Osovine ili saveznika, igrači komanduju vojnim snagama svoje zemlje i njenom ratnom ekonomijom, sa šansom da planiraju napade, šalju snage u tešku teritoriju i rešavaju sukobe.
Pobeda ćae ići na stranu koja osvaja svoje protivnike na polju borbe i oslobađa ili zauzima najveće gradove sveta. Promenite tok istorije za nekoliko kratkih sati!
Drugo izdanje Axis & Allies: 1942 sadrži proširenu ploču za igru, promenu u postavu jedinice, pet novih skulptura (artiljerija u Velikoj Britaniji, jedinice podmornica i razarača, nemačka artiljerija, ruska podmornica i protivavionska artiljerija).

Pokažite da ste gospodari briljantne vojne strategije, tako što planirate svoje napade, raspoređujući svoje snage na teškim teritorijama i rešavajući teške sukobe.
Pobeda u ovoj društvenoj igri ide na stranu koja osvoji i pobedi svoje protivnike u ovoj simulaciji drugog svetskog rata!
Topla preporuke za svakog ljubitelja ratnih igara, ali i klasične Riziko društvene igre.

Ukoliko želite još izazova, toplo preporučujemo i druge igre iz istog serijala: Axis & Allies Europe 1940Axis & Allies Pacific 1940 i Axis & Allies 1941

Predlažemo i ove igre