Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Axis & Allies Zombies

Cena: 4 500 RSD

Borba protiv svetskog rata je dovoljno teška, a kamoli sa zombi prokletstvom!
Godina je 1941, a svet je u ratu. Ratne mašine uništavaju sve na svom putu, dok se Saveznici okupljaju zajedno kako bi postavili herojski stav, i uz sve to zombiji izlaze na videlo.
Kao komandant jedne od pet glavnih sila, zaduženi ste za planiranje strategije za pobedu u ratu. Ali nijedan od vaših vojnih priručnika ne pominje kako se nositi sa zombijima!
Sada svaka bitka daje više svežih leševa za horde zombija, koja postaje sve veća i problematičnija.
Sa svojim ljudskim neprijateljima sa jedne strane, i gladnim polumrtvim neprijateljima sa druge, kao i pobeda u ratu, cilj je takođe i preživljavanje!

U društvenoj igri Axis & Allies & Zombies, novom izdanju popularne strateške igre Axis & Allies, svaki igrač preuzima komandu nad jednom od najvećih sila, pridružujući saveznicima.
Igrači se onda bore za pobedu protiv protivničke frakcije i zastrašujućeg novog neprijatelja, zombija!
U ovoj društvenoj igri je zastupljeni atraktivniji tok igre, krive lopte kao što su veliki tenkovi i zombi-kontrole uma, kao i otkačena predobro osmišljena priča.
Da li će igrači preživeti napad ili podleći ustanku nemrtvih? Ovo izdanje igre, sa posebnim tematskim šmekom toplo preporučujemo za svakog ljubitelja velikih ratnih igara, ali i ljubitelja klasične Riziko društvene igre!

 

Predlažemo i ove igre