Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

  • User warning: The following module is missing from the file system: page_title. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Axis & Allies Zombies

Cena: 4 500 RSD

Borba protiv svetskog rata je dovoljno teška, a kampli za zombi prokletstvom!
Godina je 1941, a svet je u ratu. Ratna mašine uništavaju sve na svom putu, dok se Saveznici okupljaju zajedno kako bi postavili herojski stav, i uz sve to zombiji izlaze na videlo.
Kao komandant jedne od pet glavnih sila, zaduženi ste za planiranje strategije za pobedu u ratu. Ali nijedan od vaših vojnih priručnika ne pominje kako se nositi sa zombijima!
Sada svaka bitka daje više svežih leševa za horde zombija, koja postaje sve veća i problematičnija.
Sa svojim ljudskim neprijateljima sa jedne strane, i gladnim polumrtvim neprijateljimasa druge, kao i pobeda u rati, cilj je takodje i preživljavanje!

U igri "Axis & Allies & Zombies", novom izdanju popularne strateške igre u Drugom svetskom ratu, svaki igrač preuzima komandu nad jednom od najvećih sila, pridružujući saveznicima.
Igrači se onda bore za pobedu protiv protivničke frakcije i zastrašujućeg novog neprijatelja, zombija!
U ovoj igri je zastupljeni atraktivnji tok igre, krive lopte kao što su veliki tenkovi i zombi-kontrole uma i otkačena predobro osmišljena priča.
Da li će igrači preživeti napad ili podleći ustanku? Ovo izadnje igre, sa posebnim tematskim šmekom toplo preporučujemo za svakog ljubitelja velikih ratnih igara!

Predlažemo i ove igre