Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Catan: Cities & Knights Expanzija (na srpskom jeziku)

Cena: 4 190 RSD

"Catan: Cities & Knights" je ekspanzija za osnovnu društvenu igru "Catan" koja nam donosi 3 nove velike izmene koje dodaju osnovnoj igri na kompleksnosti:
Ova ekspanzija nam donosi cak tri nove vrste resursa (papir, tkanina, novac), koje ćete dobijati putem gradova!
Tako da će se izmeniti i špil kartica unapređenja. Takođe neke karte su bolje izbalansirane, pa na primer karta Monopol neće nikada nekom igraču uzeti više od 2 resursa.
Moćićete da unapredite i specijalizujete određene gradove, pa će vam donositi više poena i nove mnoštvo novih kartica.
Sada možete da gradite vitezove (koji imaju i svoje figurice umesto kartica u osnovnoj igri). Vitezove možete koristiti za zauzimanje raskrsnica ili zaštitu od lopova.
Kao i u originalnoj igri "Catan" tako i u ovoj, igrači pokušavaju da budu dominantna sila na ostrvu Catan izgradnjom naselja, gradova i puteve.
Na svakom potezu kockice utvrđuju šta će se od resursa novo porizvoditi na ostrvu. Igrači prikuplja ova sredstva (kartice) drvo , pšenicu, cigle, ovce ili kamen - da izgrade svoje civilizacije i  dođu do 10 poena i ostvare pobedu.

Catan je osvojio više nagrada i jedan je od najpopularnijih igara u novijoj istoriji zbog svoje neverovatne sposobnosti da bude interesantna kako iskusnim igračima tako i onima koji su početnici u ovom hobiju.

Napomena: Ovo je ekspanzija i za igranje Vam je neophodno da imate osnovnu igru Catan.

Predlažemo i ove igre