Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Deadzone

Cena: 3 990 RSD

U budućnosti, nezamislivo moćne mega-korporacije poseduju i upravljaju čitavim planetama, štiteći svoje interese od ogromnih, privatnih vojski.
Sada, još veća opasnost širi svoju senku preko galaksije, mutagen koji briše čitave sektore prostora.
Kao komandant elitnih trupa, vreme je da povedete svoje jedinice kroz svemir i uđete u zonu borbe.
Komandujte najopasnijim vojnicima u svemiru!
Došlo je vreme, da pokažete moć svoje artiljerije i pešadije, sada ili nikad, borba za opstanak počinje, vreme je za Zonu Smrti i Borbe.

U društvenoj igri Deadzone, vodite elitni sastav vojnika unutar granica urbane zone borbe.
Sa zadivljujuće detaljnim figuricama i neverovatnim modularnim pejzažima, igra "Deadzone" vas stavlja u centar uzbudljivih bitaka sa promenljivim ciljevima misije: uhvatiti neprijateljsku inteligenciju, ubiti neprijateljskog vođu...i eliminisati protivničke snage!

Deadzone je dinamična društvena igra na tabli sa figuricama u udaljenom sci-fi svemiru Varpatha, u kojoj dva igrača preuzimaju komandu nad timom elitnih vojnika.  Oni se mogu nadograditi iz jedne od četiri frakcije, uključujući moćne heroje, trupe, teško naoružanje i specijaliste. Možete čak i unaprediti svoje trupe prikupljanjem opreme i novog oružja sa bojišta, kao što su mitraljezi, paketi, granate i još mnogo toga. Ali pazite - možete pokrenuti neprijateljsku zamku!
Ako pucate, bolje pucajte da ubijate, jer nije važno koliko gubitaka ćete imati u ovom urbanom svemirskom pejsažu, sve dok igrači postignu svoje ciljeve. Sve dok pobeda ne bude vaša!

Preporuka za svakog ljubitelja ratnih tematskih igara.

Predlažemo i ove igre