Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

  • User warning: The following module is missing from the file system: page_title. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Deadzone

Cena: 3 990 RSD

U budućnosti, nezamislivo moćne mega-korporacije poseduju i upravljaju čitavim planetama, štiteći svoje interese od ogromnih, privatnih vojski.
Sada, još veća opasnost širi svoju senku preko galaksije, mutagen koji briše čitave sektore prostora.
Kao komandant elitnih trupa, vreme je da povedete svoje jedinice kroz svemir i udjete u zonu borbe.
Komandujte najopasnijim vojnicima u svemiru!
Došlo je vreme, da pokazete moć svoje artiljerije i pešadije, sada ili nikad, borba za opstanak počinje, vreme je za Zonu Smrti i Borbe.

U igri "Deadzone" vodite elitni sastav vojnika unutar granica urbane zone borbe.
Sa zadivljujuće detaljnim figuricama i neverovatnim modularnim pejzažima, igra "Deadzone" vas stavlja u centar uzbudljivih bitaka sa promenljivim ciljevima misije: uhvatiti neprijateljsku inteligenciju, ubiti neprijateljskog vodju...i eliminisati protivničke snage!

"Deadzone" je dinamična igra na tabli sa figuricama u udaljenom sci-fi svemiru Varpatha, u kojoj dva igrača preuzimaju komandu nad timom elitnih vojnika koji se mogu nadograditi iz jedne od četiri frakcije, uključujući moćne heroje, trupe, teško naoružanje i specijaliste. Možete čak i nadograditi svoje trupe prikupljanjem opreme i novog oružja sa bojišta, kao što su mitraljezi, paketi, granate i još mnogo toga. Ali pazite - možete pokrenuti zamku!
Ako pucate, bolje pucajte da ubijate jer nije važno koliko gubitaka ćete imati u ovom urbanom svemirskom pejzažu, sve dok igrači postignu svoje ciljeve. Sve dok pobeda ne bude vaša!

U budućnosti, nezamislivo moćne mega-korporacije poseduju i upravljaju čitavim planetama, štiteći svoje interese od ogromnih, privatnih vojski. Sada, još veća opasnost je brišući galaksiju * odvratni mutagen koji briše čitave sektore prostora. Da bi se zaustavio pokolj, usvojeni su visoko klasifikovani Protokoli za zadržavanje, koji blokiraju zaraženi sistem i brišu ga sa navigacijskih karata zauvek. Ovde, sa podignutim velom civilizacije, rivalske frakcije se spuštaju u besni sukob, svaki sa jedinstvenom tvrdnjom o haosu Deadzone!

Preporuka za svakog ljubitelja ratnih tematskih igara.

Predlažemo i ove igre