Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Dragons Of Legend The Complete Series

Cena: 2 500 RSD

Legendarno doba zmajeva je stiglo! Dragons Of Legend The Complete Series donosi reprinte svih karata iz sva tri Dragons of Legend Booster-a, ali i nove karte popularnih junaka!
Popularne i tražene karte poput Legendarnih vitezova i njihovih čarobnih karata Eye of Timaeus, Fang of Critias i Fang of Hermos, ali i čuvena karta terena The Seal of Orichalchos je samo deo karata koje ljubitelji ove sezone pokušavaju da sakupe.
Dark Magician Girl the Dragon Knight stiže u novoj alternativnoj ilustraciji! Popularnost ove karte među fanovima je omogućilo Konamiju da izbaci seriju Albuma, Slivova i kutijica sa ovom novom ilustracijom koja dolazi početkom 2021 godine.
Pored Booster-a, u svakom pakovanju možete naći jednu Secret Rare promotivnu kartu sa novim verzijama karata koje su koristili junaci iz originalnog serijala Yu-Gi-Oh! Takođe, svako pakovanje sadrži jednu od 3 moguće kockice u boji legendarnih zmajeva!
Time Wizard of Tomorrow je nova varijacija Joey-eve karte Time Wizard i ovoga puta osigurava uništenje svih čudovišta na tabli. Cyber Slash Harpie Lady je synchro čudovište koja koristi bilo koje harpy lady čudovište kao tuner-a za njeno prizivanje. Nova forma Jinza je XYZ čudovište koje može da preuzme kontrolu na protivničkim čudovištem! Očekujte podršku za Jinzo špil u Rage of Ra booster-u.
Fenomenalan set za sve ljubitelje Waking the Dragons serijala. 

Svako pakovanje sadrži:
2x Booster sa po 18 karata.
1x Secret Rare promo karta.
1x Jedna od tri moguće kockice sa znakom Timaeus, Critias ili Hermos

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: