Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Ghosts From The Past

Cena: 2 500 RSD

Novi set donosi podršku za arhetipe iz prošlosti, a prati ih i najtraženiji reritet među igračima i kolekcionarima - Ghost Rare!

Ghosts From The Past donosi podršku za popularne arhetipe poput Vamipre Voivode -koji može da oživi dva čudovišta sa protvničkog groblja na vašu tablu, Helshaddoll Hollow - koji može da banish-uje protivnička čudovišta, Fairy Tail Rochka, koja vam omogućava da pogledate tri karte sa vrha špila i dodate jednu u ruku.
Pored ovih karata, malo veću podršku dobijaju i Dragunity sa novim čudovištima poput Dragunity Arma Gram - Koji se specijalno priziva iz ruke/groblja ako banish-ujete 2 Dragon ili Wingbeast čudovišta, equipuje na sebe protivnička čudovišta koja su uništena, negira efekte čudovišta i smanjuje im napad za svaki equip na tabli! Podršku mu pružaju Dragunity Legatus - koji se specijalno piziva ako imate Dragunity čudovište, kao i Dragunity Remus - koji se odbacije iz ruke da dodate Dragon Ravine iz špila!
Novu podršku, ali i reprint starih možete naći u ovom setu za arhetipe poput Hieratic, Time Thief, Metalfoes i Kozmo. U ovom setu možete naći i reprinte traženiha karata poput Emergency Teleport, Evenly Matched i Buster Dragon.
Pored reprinta, ovaj set donosi i dva nova arhetipa. Sunavalon - Plant čudovišta koja se baziraju na Link prizivanju i pojačavanju napada, Starry Knight - Koji se bazira na prizivanju level 7 Light Dragon čudovišta.

Najslađe stiže na kraju. U setu Ghosts From The Past se mogu, u retkim slučajevima, izvući i čuvene Ghost Rare karte! U ovom setu se mogu naći 5 različitih Ghost Rare karata
Black Luster Soldier Soldier of Chaos - Link varijanta čuvene karte Black Luster Soldier koja svojim napadima pojačava sebe ili uklanja protivničke karte.
Firewall Dragon - Čuvena karta koja je dominirala metom i potom banovana, sada se vraća sa ban liste uz promenu efekta kao i novom ilustracijom!
Crystal Wing Synchro Dragon - Popularno synchro čudovište koje je igrom slučaja preskočeno za ghost rare u trenutku izlaska karte, sada se vraća u baš tom reritetu!
Blue-Eyes Alternative White Dragon - Moderni Blue-Eyes špile se ne može zamisliti bez ove karte, koja je zasluženo dobila unapređenje u Ghost Rare.
Dark Magician - Posle izlaska Ghost Rare Blue-Eyes White Dragon 2012 godine, Yugijeva glavna karta - Dark Magician - konačno stiže u najtraženijem reritetu da parira Kaibi!

Svako pakovanje Ghosts From The Past sadrži 3 booster-a. Svaki booster sadrži 5 Ultra Rare karata (sa mogućnošću da jedna od njih bude Ghost Rare). 

 

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: