Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

  • User warning: The following module is missing from the file system: page_title. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Memoir '44

Cena: 7 190 RSD

Od početnih minuta poznatog "dana D" do oslobodjenja Pariza i šire - "Memoir '44" vas baca u ključne bitke koje su okrenule plimu u Zapadnoj Evropi... Vi ćete komandovati svojim trupama na ratištima koja su definisala istoriju u 20. veku! "Memoir '44" je istorijska igra u kojoj se igrači susreću sa najpoznatijim stilizovanim istorijskim bitkama Drugog svjetskog rata, uključujući "Omaha Beach", "Pegasus Bridge", "Operaciju Cobra i Ardenne". Ova igra sadrži više od 15 različitih scenarija borbe i ima dvostranu heksadecimalnu tablu plaže za borbu, kao i tablu sela. Svaki scenario oponaša istorijski teren, raspored trupa i ciljeve svake vojske. Komandanti rasporedjuju trupe preko komandnih i taktičkih karata, primjenjujući jedinstvene sposobnosti njegovih jedinica - pešadije, padobranca, tenka, artiljerije, pa čak i boraca za otpor. "Memoir '44" je dizajniran za 2 igrača, ali se lako uklapa u timsku igru. I sa scenarijima "Memoir '44 Overlord", igrači mogu koristiti višestruke table i do 8 igrača za vodjenje velikih operacija, doživljavajući izazove koordinacije trupa i vojnog lanca komandovanja na bojištu velikih razmera. Prosečna dužina igre je izmedju 30 i 60 minuta, ohrabrujući meč u kojem igrači mogu da komanduju jednom stranom borbene table, a zatim i drugom. "Memoir '44" se sastoji od osnovne igre i još brojnih ekspanzija. Preporuka za svakog ljubitelja ratnih kao i za obozavaoce strateških igara.

Nagrade i priznanja:

2005 Games Magazine Best New Historical Simulation Game Winner
2005 Årets Spill Best Strategy Game Winner
2005 Årets Spill Best Strategy Game Nominee
2004 Tric Trac Nominee
2004 International Gamers Awards - General Strategy; Two-players
2004 Charles S. Roberts Best World War II Boardgame Nominee

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: