Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Phantom Nightmare Booster Box

Cena: 14 400 RSD

Kutija od 24 booster-a Phantom Nightmare. Više o proizvodu:

Phantom Nightmare je novi set koji donosi nove karte i pojačanja za stare popularne arhetipe!
Yubel se vraća sa novim kartama koje će omogućiti da postanete strah i trepet svakog duela! Spirit of Yubel je nova karta koja vas štiti od protivničkih napada ali i dodaje spell/trap kratu koja pominje Yubel. Primer ovoga je karta Eternal Favorite koja vam omogućava da u protivničkom potezu prizovete novu Yubel fuziju - Yubel - The Loving Defender Forever - koristeći materijale sa protivničke strane table! Ovim se lako rešavate protivničkih čudovišta ali nanosite 500 štete za svaki materijal korišćen za prizivanje fuzije!
Jedan od novih arhetipa u ovom setu je i Voiceless Voice - ritualni špil koji koristi prednosti light dragon rutalnih čudovišta poput poznate karte Sauravis. Koristeći postavku dobrih karata podrške, ovaj špil lako i brzo postavlja ritualna čudovišta sa različitim efektima, ali i moćnim napadom od 4100 ATK!
Pazite se na putu jer novi arhetip Goblin Biker je tu da opljačka pobedu iz protivničke ruke! Ovaj XYZ arhetip lako i brzo stavlja Rank 3 čudovišta na tablu, a specijalni efekat da sklanja XYZ materijale sa vaših i protivničkih čudovišta da bi se prizvali iz ruke i groblja, samo dodatno nagomilava tablu! 
Svaki Booster sadrži 9 karata: 8x Common + 1 Super rare (ili većeg reriteta). 

Predlažemo i ove igre