Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Phantom Rage

Cena: 600 RSD

Phantom Rage nastavlja temu timskog rada koja je započeta sa Spirit Charmers špilom i donosi podršku koja spaja dva arhetipa! Iz Arc V ere nam stižu nove karte za arhetipove dva saborca iz XZY dimenzije - Raid Raptor i Phantom Knights! 
Nove karte kombinuju moći i najbolje što ova dva arhetipa mogu da pruže u nova čudovišta, koja omogućavaju lakše prizivanje svojih XYZ asova. Međutim, tu nije kraj! Nova Rank Up spell karta priziva još moćnije čudovište koje može da završi partiju u jednom napadu! Moćni Arc Rebellion XYZ Dragon može da apsorbuje napad svih čudovišta na tabli i negira im efekte! 
Zaštitnici Virtuelnog Sveta stižu da naprave zid odbrane od protivničkih napada i potom promene taktiku u neustrašiv napad! Ovaj psychic arhetip ima jedinstvenu mehaniku da se specijalno priziva iz ruke tako što baca na groblje karte iz špila. Potom, prizivaju svoje synchro i xyz čudovišta koja banish-uju protivničke karte i onemogućavaju protivniku da razvije tablu.
Duboko u podzemnoj laboratoriji, naučnici eksperimentišu na veštačkim bićima poznati kao Myutants. Posle nebrojenih testova da unaprede ova bića, naučnici su konačno našli materijal koji se prilagođava njima! Međutim, nisu očekivali nekontrolisanu mutaciju i brzu adaptaciju! Dva mutanta su pobegla iz laboratorije i počela da se unapređuju sami! Myutants je novi arhetip koji priziva iz špila svoje mutacije koje se brzo adaptiraju na svaku situaciju. Od negrianja efekta karata pa sve do vučenja karata u vašem i protivničkom potezu, ovaj arhetip je tu za ljubitelje prilagodljive strategije. 
Moćne nove generične karte su tu da pomognu starim špilovima! 
Divine Arsenal AA-ZEUS - Sky Thunder je novo XYZ čudovište koje može da se prizove preko bilo kojeg XYZ čudovišta koje se borilo taj potez. Zeus može u bilo čijem potezu da otkači dva materijala da pošalje sve karte sa table na groblje! 
Alpha, the Master of Beasts je novo čudovište koje pomaže beast, beast-warrior i winged beast tipovima. On se priziva ako protivnikova čudovišta imaju veći napad od napada vaših čudovišta. Potom može da vrati u ruku bilo koji broj beast, beast-warrior ili winged beast čudovišta sa vaše table nazad u ruku, da bi vratio u ruku isti broj protivničkih čudovišta!

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: