Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Risk: Godstorm

Cena: 5 200 RSD

Vreme je mitova i legendi. Unesite se u svet u kojem vladaju drevne vere i strahovi.
Borite se iznad zemlje i u tamnim oblastima ispod nje... Budite komandant jednoj od pet kultura: grčke, keltske, vavilonske, norveške i egipatske na kontinentu koji će odrediti čija civilizacija vlada.
I budite sigurni, bogovi neće da miruju u ovom ratu!

U društvenoj igri Risk: Godstorm igrači su sveštenici koji vode svoj narod (Grci, Kelti, Vavilonski, Nordiski i Egipatski) ka dominaciji nad drevnim svetom, ali i Podzemljem takođe.
Kako bi uspeli u tome, oni će morati da pripreme svoju vojsku, dominiraju kontinentima, domognu se moćnih antikviteta i pozovu svoje Bogove na zemlju.
Risk: Godstorm  koristi osnovni sistem borbe koji koristi klasična Riziko društvena igra ali takođe menja dosta drugih aspekata igre.
Igra se na drevnoj mapi sveta koje prikazuje Evropu i Severnu Afriku. Atlantida je takođe tu i vrlo je poželjna ali haotično dešavanje može prouzrokovati da čuveni grad potone u bezdan zajedno sa svim jedinicama koje se tu nalaze.
Još jedna bitna razlika u odnosu na klasični Riziko je Podzemni svet koji može biti napadnut i pobeđene jedinice takođe mogu biti poslate u Podzemlje da se bore ponovo. Neke od njih mogu da se dokažu dostojne povratka na Zemlju.
 

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: