Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

  • User warning: The following module is missing from the file system: page_title. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Risk: Godstorm

Cena: 5 200 RSD

Udjite u vreme mitova i legendi. Unesite se u svet u kojem vladaju drevne vere i strahovi.
Borite se preko Zemlje i u tamnim oblastima ispod nje... Budite komandant jednoj od pet kultura: grčke, keltske, vavilonske, norveške i egipatske na kontinentu koji će odrediti čija civilizacija vlada.
I budite sigurni, bogovi neće da miruju u ovom ratu!

U igri "Risk: Godstorm" igrači su sveštenici koji vodte svoj narod (Grci, Kelti, Vavilonski, Nordiski i Egipatski) ka dominaciji nad drevnim svetom i Podzemljem takođe.
Kako bi ovo uradili oni će morati da pripreme svoju vojsku, domaniraju kontinentima, domognu se moćnih antikviteta i pozovu svoje Bogove na zemlju.
"Risk: Godstorm" koristi osnovni sistem borbe iz kasničnog Rizika ali takodje menja dosta drugih aspekata igre.
Igra se na drevnoj mapi sveta koje prikazuje Evropu i Severnu Afriku. Atlantida je takođe tu i vrlo je poželjna ali haotično dešavanje može prouzrokovati da čuveni grad potene u bezdan zajedno sa svim jedinicama koje se tu nalaze.
Još jedna bitna razlika u odnosu na klasični riziko je Podzemni svet koji može biti napadnut i pobedjene jednice takodje mogu biti poslate u Podzemlje da se bore ponovo, neke od njih mogu da se dokažu dostojne povrata na Zemlju.

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: