Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Ticket to Ride: Rails & Sails

Cena: 9 490 RSD

Svet se brzo menja! Širom sveta, železničke pruge povezuju zemlje i kontinente, a putovanja koja bi trajala danima sada se mogu završiti za nekoliko dana. More više nije prepreka: ogromni parobrodi koji prevoze stotine putnika plove preko okeana.
Od Los Anđelesa do Sidneja, "Ticket to Ride: Rails & Sails" vas vodi na pruge velikih avantura širom celog sveta! Svi na brod, i spremite se za nezaboravno putovanje!

"Ticket to Ride: Rails & Sails", je najnoviji član "Ticket to Ride" porodice. Ovoga put, igra je na globalnom nivou, što znači da će vam trebati velika mreža železnice, pošto sada i brodovi ulaze u igru! Postoji mnoštvo novih pravila: sada se pojavljuju luke, dve vrste špilova (jedan za vozove, drugi za brodove), kao i kartice sa mrežom gradova na sebi. Mapa je ogromna i ovog puta prikazuje ceo svet ili ako je okrenete - velika severnoamerička jezera. 

"Ticket to Ride: Rails & Sails" je društvena igra povlačenja i skupljanja karata u kojoj gradite vozne i brodske rute tako što uskladjujete boju karata koje nasumično povlačite sa bojom ruta na tabli. Tokom cele igre igrači skupljaju bodove i nadmeću se u pravljenju brodsih i voznih ruta, kao i u spajanju dva ili više gradova. Uslov završetka igre se aktivira kada jedan igrač ima šest ili manje brodova i/ili vozova koji su ostali u njihovoj rezervi. Kada se to dogodi, svaki igrač, uključujući i tog igrača, ima još dva preostala poteza dok se igra ne završi! Pobednik je igrač sa najviše bodova nakon završetka bodovanja igre (kompletirane vozne karte, kao i luke). Ali pazite! U ovom izdanju "Ticket to Ride: Rails & Sails" postoje i negativni bodovi za sve nedovršene vozne karte kao i za luke. Tako da morate da budete precizni u praniranju i spajanju vaših ruta! Za sve istinske ljubitelje društvene igre Ticket to Ride! Vreme je da spakujete stvari i torbe i da se uputite na nezaboravno putovanje i avanturu svetom!

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: