Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Toon Chaos

Cena: 600 RSD

Šašava družina iz crtaća se vraća u igru, kao i novi regruti Chaos legije!
Novi booster Toon Chaos je haotični set koji donosi podršku za Toon i Chaos čudovišta, ali i dugo očekivane reprinte popularnih karata.
Poznate karte Yugija i Mai su pretvorene u šašave Toon varijante sebe! Toon Chaos Soldier se specijalno priziva na tablu i može da banish-uje protivničke karte. Toon Harpie Lady uništava protivničke spell/trap karte ako imate drugo toon čudovište na tabli. Toon page-flip vam omogućava da brzo i lako prizovete vaša jaka Toon čudovišta iz špilana tablu!
Legije Chaos čudovišta dobijaju nove regrute u vidu Chaos Creator-a, koji se kao i većina chaos čudovišta, priziva banish-ovanjem jednog Light i jednog Dark čudovišta sa groblja. Negovim efektom možete da vratite jedno banish-ovano čudovište na tablu, a druga dva nazad u špil da možete iznova da ih koristite! Chaos Valkyria može da pošalje jedno Light ili Dark čudovište iz špila na groblje, a nova spell karta - Chaos Space - može da vam doda Light ili Dark čudovište iz špila koje se ne može normalno prizvati. Uz pomoć ove karte možete dodati sve što vam je potrebno od chaos čudovišta da savladate protivnike!
Vatreni ratnici dolaze i najvljuju novu vrstu Noble Knight čudovišta koja će se dobijati u setu koji uskoro stiže - Rise of the Duelist.
Moćni Immortal Phoenix Gearfried se može prizvati na tablu tako što banish-ujete jednu equip kartu sa table ili groblja! Potom, ako napadne protivničko čudovište, može da ga ukrade i pretvori u equip spell. Takođe, Gearfried može da negira efekat čudovišta ako pošalje jednu equip kartu sa table! Infernoble Knight Roland se može nakačiti iz ruke na vaše čudovište kao equip, a na kraju poteza vam može dodati bilo kojeg Fire Warrior-a iz špila u ruku!
Reprinti popularnih karata poput Chaos Emperor Dragon, Pot of Desires, Pot of Extravagance, Masked Hero Acid, su samo deo odličnih karata koje možete dobiti u ovom setu. 

Svako pakovanje sadrži 6 rare karata + 1 super rare ili većeg reriteta.

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: