Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Legendary Duelists - Rage of Ra (1st edition)

Cena: 450 RSD

Novi Legendary Duelist booster donosi karte koje su koristili antagonisti Yami Marik, Espa Roba i Aporia, ali i gnev božanske karte Ra!
Yami Marik je iskoristio sve svoje taktike da se odbrani od Yugijevih napada i pripremi sve za prizivanje Ra. Jedna od karata odbrane je bila i Egyptian God Slime koja je kopirala Yugijevog Obeliska! Sada prvi put u TCG, ova čuvena karta je stigla i kod nas. Sa svojim lakim prizivanjem uz pomoć Metal Reflect Slime, ova karta će vam pomoći da napravite odbranu i pripremite se za prizivanje Ra.
Legendarna Marikova božanska karata ima mnogo formi i lako se prilagođava svakoj situaciji! Ra dobija dodatne karte koje je Marik koristio u Battle City turniru i omogućava lakše prizivanje iz ruke, ali i vraćanje sa groblja! Nova alternativna ilustracija Ra se takođe dobija u ovom setu, ali posle dugo vremena i Ghost Rare varijanta sa originalnom ilustracijom!
Espa Roba, samozvani mistik psihičkih moći i originalni vlasnik karte Jinzo, se sukobio protiv Joey-a u Battle City turniru. Jinzo The Machine Menace je nova forma Jinza koja se specijalno priziva iz ruke ako bilo koji igrač ima trap kartu na tabli ili u groblju! Takođe, ovu kartu možete da pošaljete na groblje da prizovete originalnog Jinza i potom uništite sve protivničke trap karte.
Rage of Ra donosi dosta novih karata za sve ljubitelje Battle City serijala ali i karte za kolekcionare. 

Svaki booster sadrži 5 karata:
4x Common
1x Rare ili većeg reriteta