Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

  • User warning: The following module is missing from the file system: page_title. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Axis & Allies Pacific 1940

Cena: 10 500 RSD

Godina je 1940. Japan nastavlja da savija širi vojnu moć u Kini kada politička tenzija zahvati svijet. Francuska je pred padom.
Holandija, koja je sada okupirana od strane Nemačke, primorena je da ostavi svoje bogate kolonije u Istočnoj Indiji ranjivom na imperijalno japansko carstvo.
Francuska će uskoro biti okupirana od strane japanskih kopnenih, morskih i vazdušnih snaga.
Britanija je dobila ultimatum da zatvori Burmu ili rizikuje rat sa Japanom, Sjedinjene Države reaguju embargom strateških materijala. Pozornica je postavljena, vreme je za osvajanje!

"Axis & Allies" slavi 25 godina strateškog ratnog igranja sa deluks izdanjem svoje originalne pozorišne igre.
Igra "Axis & Allies Pacific 1940", dizajnirana i razvijena od strane Larri Harris, koristi ažurirana pravila uspostavljena. Dve nove borbene jedinice debatuju u ovoj igri,
Taktički bombarderi i Mehanizovana pešadija. Australija i Novi Zeland, udruženi kao snage ANZAC-a, predstavljaju novog saveznika koji se može igrati!
Kina više snaga nego ikada prije, ali će trebati pomoć svojih saveznika - SAD i Engleske - da izdrže moć ekspanzionističkog imperijalnog Japana.

Ova deluks igra na nivou pozorišta, osmišljena je da se udruži sa "Axis & Allies Europe 1940" kako bi stvorili do sada najveće iskustvo Osovine i saveznika!
Obe igre su dizajnirane tako da igraju sami ili zajedno nude globalni 1940 scenarijo!
Topla preporuka za sve ljubitlje ratnih igara.

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: