Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

  • User warning: The following module is missing from the file system: page_title. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Risk 2210 A.D.

Stara cena: 
5200
Cena: 4 990 RSD

Svet je u ratu. Kao vodja jedne od zaraćenih strana, vaša kontrola je sudbina vašeg naroda. Na i iznad Zemlje morate organizovati svoje snage, poslati svoje trupe, zaposliti prave komandante i slomiti neprijatelje.
Izgradite saveze ako se usudite, ali i budite oprezni prema onima koji zovu vašeg prijatelja. Nabavite prave komandante sa pravim komandama i možete dobiti moć koja vam je potrebna da osvojite svet i dalje!

Ljubitelji igre "Risk Legacy", prestavljamo vam novo izdanje stare klasične, dobro poznate igre "Riziko"
Tako je, Sada se u futurističnoj varijanti sveta, desava apsolutan rat i konflikt! Dobrodosli u godinu 2210-u, u igru "Risk 2210 A.D.".

Postavljene u ne toliko dalekoj budućnosti, borbe se sada vode mašinama razaranja, skraćeno poznatim kao MOD. Ljudski komandanti i dalje vode ove mehanizovane trupe, ali ovi komandanti imaju posebne moći i sposobnosti.
Oni dolaze u igru preko komandnih kartica koje dodaju novu dimenziju igri. Sada bitka nije samo za kontinente, i more i mesec su takodje bojna polja!

Iako je mnogo toga dodato, osnovni ukus igre je i dalje Rizik. Jedna dobrodošla promena je institucija ograničenja igre do pet poteza, koja omogućava da se igra završi za oko tri sata.
Dalje, igrači takodje moraju da utiču na ekonomiju u obliku energije. Ova energija se koristi za kupovinu komandnih karata, ponudu za redosled naizmjenice i zapošljavanje novih komandanata.
U ovoj novoj verziji postoji mnogo više strategije i planiranja, ali igra idalje drze svoje onsovne opštepoznate mehanike.

Nagrade i priznanja:

2002 Japan Boardgame Prize Best Advanced Game Nominee
2001 Origins Awards Best Science Fiction or Fantasy Board Game Winner

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: