Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Risk 2210 A.D.

Cena: 5 200 RSD

Svet je u ratu. Kao vođa jedne od zaraćenih strana, vaša kontrola je sudbina vašeg naroda. Na i iznad Zemlje, morate organizovati svoje snage, poslati svoje trupe, zaposliti prave komandante i slomiti neprijatelje. Izgradite saveze ako se usudite, ali i budite oprezni prema onima koji se nazivaju vašim prijateljima. Regrutujte prave komandante sa veštinama koje su vam neophodne i možete dobiti moć koja vam je potrebna da osvojite svet i dalje!
Ljubitelji klasične Riziko društvene igre, ali i igre Risk Legacy, predstavljamo vam novu varijantu. Sada se u futurističkoj varijanti sveta, dešava apsolutan rat i konflikt! Dobrodošli u godinu 2210-u, u igru Risk 2210 A.D.. Postavljene u ne toliko dalekoj budućnosti, borbe se sada vode mašinama razaranja, skraćeno poznatim kao MOD. Ljudski komandanti i dalje vode ove mehanizovane trupe, ali ovi komandanti imaju posebne moći i sposobnosti. Oni dolaze u igru preko komandnih kartica koje dodaju novu dimenziju igri. Sada bitka nije samo za kontinente. More i mesec su takođe bojna polja! Iako je mnogo toga dodato, osnovni osećaj društvene igre je i dalje Riziko. Jedna dobrodošla promena je institucija ograničenja igre do pet poteza, koja omogućava da se igra završi za oko tri sata. Dalje, igrači takođe moraju da utiču na ekonomiju u obliku energije. Ova energija se koristi za kupovinu komandnih karata, ponudu za redosled igranja poteza i zapošljavanje novih komandanata. U ovoj novoj verziji postoji mnogo više strategije i planiranja, ali igra i dalje drži svoje osnovne opštepoznate mehanike.
Nagrade i priznanja: 2002 Japan Boardgame Prize Best Advanced Game Nominee 2001 Origins Awards Best Science Fiction or Fantasy Board Game Winner

Predlažemo i ove igre

Uz ovaj artikl Vam predlažemo i sledeće: