Slide

  • Elder Sign Drustvene igre
  • Drustvene igra Zombicide
  • Dungeons & Dragons Drustvena igra
  • Elder Sign Drustvene igre
  • Karticna igra Yu Gi Oh Srbija

Error message

  • User warning: The following module is missing from the file system: page_title. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/klubcrnizmaj.com/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Risk Legacy

Cena: 7 500 RSD

Doba je rata, i ostajanja. Svet se polako deli na više celina. Tenkovi pucaju jedni na druge na granicama zemalja. Koja svetska sila će ostati najveća i najača?
Posedstvo kontinenata je neizvesno u popunosti. Kako ćete vi oblikovati svet koji osvojite!

Ljubitelji Rizika, predstavljamo vam najnovij verziju stave popularne igre rata. Sada ide pod imenom "Risk Legacy"!
U igri "Risk Legacy", svaka igra koju igrate će promeniti svaku buduću igru. Odluka koju donesete u igri 1 može se vratiti da vas proganja u igri 10.
Rizici koje uzimate u ovoj igri nisu kao bilo koja druga društvena igra. Vi i ostali igrači ćete oblikovati kako se razvija vaš svijet: njegova prošlost, gradovi, čak i njegovu frakciju.
U ovoj igri igrači se bore jedni protiv drugih za dominaciju i za osvajanje sveta. Samo jedan igrač će biti pobednik, samo jedana svetska sila će osvojiti ceo svet!
Kartice i nalepnice će doći u igru. Karte će zauvek nestati iz igre. Ne zaboravljaš prošle izdaje ... a niti igra zaboravlja.
Naravno kao i stara dobra hit igra "Riziko" tako i ovo novo izdanje nosi sa sobom mnoštvo nagrada i priznanja.

Nagrade i priznanja:

2012 International Gamers Award - General Strategy: Multi-player Nominee
2012 Golden Geek Most Innovative Board Game Nominee
2012 Golden Geek Best Wargame Nominee
2012 Golden Geek Best Innovative Board Game Winner
2012 Diana Jones Award for Excellence in Gaming Nominee

Predlažemo i ove igre